UMPSA buka peluang pengajian kepada 100,000 Grab Partners - Fansurina, Abdullah (Pahang Media, 2024)
PEKAN, 11 JANUARI 2024 : Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) membuka peluang dalam menyediakan akses pendidikan fleksibel dan latihan kepada pekerja gig membabitkan seramai 100,000 ‘grab partners’ di seluruh negara.