Projek solar bantu UMPSA bebas karbon - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
UNIVERSITI Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terus memperlihatkan komitmen dalam Matlamat Pembangunan Lestari (SDG) serta menilai usaha menangani masalah dunia berkaitan alam sekitar, sosial dan tadbir urus (ESG)