UMPSA rai 58 staf yang berkhidmat 20 tahun - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 16 Februari 2024 – Seramai 58 staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang telah berkhidmat selama 20 tahun telah diraikan sempena Majlis Amanat Naib Canselor baru-baru ini.