UMPSA, RUTS bakal terokai kerjasama dalam program kejuruteraan dan teknologi - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
SONGKLA, THAILAND, 19 Februari 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bakal berkolaborasi dengan Rajamangala University of Technology Srivijaya (RUTS), Thailand dalam program kejuruteraan dan teknologi apabila kedua-dua universiti itu bakal menandatangani memorandum persefahaman (MoU) tidak lama lagi.