UMPSA Terbang Tinggi - Rosjuliana Hidayu, Rosli (UMPSA, 2024)
KUKTEM lahir daripada aspirasi, Tangan-tangan pejuang mengemudi kejayaan, Terus tanpa henti penyalur ilmu, Kepada anak bangsa, pemangkin negara, Tahun 2007, namamu Universiti Malaysia Pahang (UMP), Mengukir jejak di pentas ilmu, Meluaskan sayap keilmuan, menaburkan berkat, Terus mengukir kejayaan di setiao langkah