UMPSA, Omron Electronics (M) Sdn. Bhd. kukuhkan kerjasama lahirkan pelajar kompeten - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PUTRAJAYA, 20 Februari 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Omron Electronics (M) Sdn. Bhd. memeterai memorandum persefahaman (MoU) bagi mengukuhkan kerjasama dalam bidang pendidikan dan latihan bagi melahirkan pelajar-pelajar yang kompeten.