Pelajar UMPSA terima sumbangan dari YPM, EKUINAS dan SSM - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PEKAN, 7 Februari 2024 - Seramai sepuluh pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima pembiayaan pendidikan (SDEP) Yayasan Pelajaran MARA (YPM) tajaan Enkuiti Nasional Berhad (EKUINAS) berjumlah RM25,000.