UMPSA 22 Tahun Kerlipan Gemilang - Fathiah Izzati, Mohammad Fadzillah (UMPSA, 2024)
Tahun 2002 menjadi saksi, 16 Februari tarikh terpateri, Tempat berbakti siswa dan siswi, Demi menggali ilmu duniawi dan ukhrawi