UMPSA 22 Tahun Menggema Kegemilangan - Hanisah, Kasbon (UMPSA, 2024)
16 Februari tanggal penubuhan, Tidak menoleh terus ke hadapan, UMPSA tercinta melakar kecemerlangan, Terbang tinggi menggema kegemilangan