UMPSA iktiraf kejayaan staf akademik dan siswazah cemerlang - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 14 Februari 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memberi pengiktirafan terhadap kejayaan dan pencapaian cemerlang yang ditonjolkan oleh staf akademik dan pelajar pascaiswazah dalam Majlis Apresiasi Pascasiswazah UMPSA 2023 yang berlangsung di Swiss-Belhotel Kuantan hari ini.