Sekretariat Rakan Muda UMPSA dilancar, KBS umum peruntukan 1 Juta Buat SRM IPT - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 13 Februari 2024 - Kementerian Belia dan Sukan (KBS) terus menerajui pembangunan belia secara holistik dan inklusif.