UMPSA, CMU perkukuh kerjasama teknologi robotik, STEM - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2024)
PEKAN – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Cardiff Metropolitan University (CMU) memeterai persefahaman hari ini bagi memperkukuh kerjasama dalam bidang teknologi robotik dan pendidikan sains, teknologi, kejuruteraan dan matematik.