Keputusan kes Nik Elin buka ruang perkasa undang-undang syariah - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
KEPUTUSAN Mahkamah Persekutuan mengisytiharkan 16 kesalahan syariah dalam Enakmen Kanun Jenayah Syariah (I) Kelantan 2019 adalah terbatal dan tidak sah pada 9 Februari lalu menerima reaksi berbeza.