Pusat Pembangunan Kelestarian SDG ESG berkunjung ke Tanah Makmur Berhad TMB - Suhaidah, Hussain (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 1 Februari 2024 – Delegasi daripada Pusat Pembangunan Kelestarian (SDC) dan Fakulti Pengurusan Industri (FPI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah baru-baru ini telah berkunjung ke Tanah Makmur Berhad (TMB) di KotaSAS Kuantan.