Program libat urus KPT bersama perwakilan negara ke arah pengantarabangsaan IPT - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 5 Februari 2024 - Program libat urus Menteri Pendidikan Tinggi bersama perwakilan negara luar yang berlangsung dalam Majlis Networking Luncheon with the Diplomatic Missions in Malaysia di Wyndham Grand Bangsar, Kuala Lumpur merupakan satu inisiatif Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) untuk mengeratkan hubungan di antara KPT dengan agensi yang terlibat bersama kedutaan negara luar di Malaysia.