Rakyat Pahang Sambut Kepulangan Al-Sultan Abdullah - Wan Mohamad Nabil, Wan Nasir (Malaysia Gazette, 2024)
Yang di-Pertuan Agong Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah dan Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah diarak dengan diiringi dua ekor gajah bernama 'Alam' (kiri) dan 'Sanum' (kanan) kira-kira 500 Meter melalui Jalan Teluk Sisek ke Dewan Jubli Perak Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan.