Tumpu sektor pertanian, perikanan ketika nilai ringgit lemah - Mohamad Reeduan, Mustapha (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Kukuhnya nilai mata wang aspek penting menentukan kestabilan ekonomi negara. Kita sedia maklum kebaikan dan keburukan disebabkan turun naik nilai mata wang. Namun Malaysia sebagai negara terus membangun perlu menjaga nilai ringgit agar dapat memberikan manfaat maksimum kepada rakyat dan pelabur.