Pensyarah FTKPM turun padang dalam program khidmat komuniti ilmiah - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 22 Januari 2024 – Seramai 15 orang pensyarah Fakulti Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan Mekatronik (FTKPM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) turun padang dalam program Khidmat Komuniti Ilmiah, Faculty@School bersama-sama dengan 104 orang pelajar tingkatan 4 Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Tun Abdul Razak, Pekan.