Tip mudah menulis rencana - Hasnah, Hussiin (UMPSA, 2024)
Antara penulisan yang santai dan mudah adalah penulisan rencana. Ini memandangkan rencana tidak memerlukan anda mencari sampel untuk diuji kaji dan responden untuk ditemu bual bagi mendapatkan maklumat.