Kereta Berhias UMPSA berkonsepkan teknologi jadi tumpuan ramai di Malam Karnival Rakyat Pahang 2024 - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 2 Februari 2024 - Kereta berhias Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mendapat sambutan dan menjadi tumpuan apabila tampil dengan konsep teknologi bersempena Malam Karnival Rakyat Pahang 2024.