UMPSA satu-satunya universiti di Malaysia miliki Anechoic Chamber untuk pengujian kenderaan - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 25 Januari 2024 – Pernahkah kita ketahui bahawa wujudnya satu rekaan ruangan yang diiktiraf sebagai tempat paling senyap di dunia?