Pelajar FTKEE manfaatkan kepakaran dengan tanggungjawab sosial - Nor Fadzillah, Zulkipli (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 13 Januari 2024 - Seramai 11 pelajar Fakulti Teknolgi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memanfaatkan ilmu dengan mengaplikasikan kerja-kerja penyelenggaraan peralatan elektrik di Masjid Al- Hidayah Paya Besar Kuantan baru-baru ini.