Kukuhkan Kembali Nilai Ringgit bagi Menjaga Stabiliti Ekonomi Negara - Mohamad Reeduan, Mustapha (UMPSA, 2024)
Kukuhnya nilai mata wang adalah aspek penting dalam menentukan kestabilan ekonomi sesebuah negara. Kita sedia maklum terdapat kebaikan dan keburukan disebabkan oleh turun naik nilai mata wang ini.