Penubuhan rungkai status pemilikan Kesultanan Johor ke atas Singapura - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
Keputusan Mesyuarat Jemaah Menteri seperti dimaklumkan Ketua Setiausaha Negara (KSN), Tan Sri Mohd Zuki Ali, kelmarin, mengenai penubuhan Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) bagi mengkaji pengendalian kes kedaulatan Batu Puteh, Batuan Tengah dan Tubir Selatan amat wajar kerana terdapat isu masih belum diberi pertimbangan oleh Mahkamah Keadilan Antarabansa (ICJ)