UMPSA, Grab perkasa pendidikan pekerja gig - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
UNIVERSITI Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Grab Malaysia (Grab) telah mengukuhkan kerjasama selepas menandatangani memorandum persefahaman (MoU) baru-baru ini.