UMPSA Advanced tawar kursus keselamatan EV - Norawazni, Yusof (Sinar Harian, 2024)
KUANTAN - Para pemain industri termasuk pengguna perlu memiliki pengetahuan serta pemahaman mendalam terhadap aspek keselamatan penggunaan kenderaan elektrik (EV).