UMPSA, SIT perkukuh kerjasama strategik dalam akademik, penyelidikan dan pengantarabangsaan - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 18 Januari 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengukuhkan hubungan bilateral dan kolaborasi strategik akademik dan penyelidikan bersama Shibaura Institute of Technology (SIT), Jepun melalui pemeteraian Memorandum Persefahaman (MoU).