127 pelatih angkat sumpah sebagai anggota Kor SUKSIS UMPSA - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 14 Januari 2024 – Seramai 127 orang pelatih Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melaksanakan angkat sumpah dan ikrar taat setia sebagai anggota Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS).