UMPSA anjur Seminar Isu Akidah dan Syariat dalam Amalan Perubatan - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 18 Disember 2023 – Masyarakat hari ini dilihat masih lagi keliru dalam membezakan khidmat rawatan tradisional yang ditawarkan oleh para pengamal.