UMPSA dan Northern Illinois University (NIU) perkukuh jaringan kerjasama - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 12 Januari 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) akan terus memperkukuh jaringan kerjasama dengan Northern Illinois University (NIU), Amerika Syarikat dalam menawarkan Program Teknologi Kejuruteraan yang dapat menghasilkan lebih ramai graduan Jurutera Praktikal atau Teknologis di negara ini.