Putus cinta: Aplikasi terapi rasional emotif tingkahlaku mendepani masalah konsep kendiri dalam kalangan remaja - Abdul Rashid, Abdul Aziz; Norizan, Yusof; Nor Hamizah, Ab Razak (Sa’adah Centre, 2021)
Klien merupakan seorang gadis yang berusia 23 tahun dan berasal dari Jitra, Kedah. Klien berketurunan Melayu dan beragama Islam. Klien juga merupakan penuntut jurusan Pengurusan Awam dalam semester enam di Universiti Utara Malaysia (UUM). Klien adalah anak kedua daripada tujuh orang adik beradik yang terdiri daripada empat orang lelaki dan tiga orang perempuan. Bapanya bekerja sebagai perunding dan juru ukur tanah manakala ibunya merupakan suri rumah tangga sepenuh masa. Klien mempunyai personaliti yang ceria dan peramah. Beliau senang bergaul dengan sesiapa sahaja yang dikenalinya, namun perwatakan klien berubah disebabkan oleh masalah yang dihadapinya.