Perbuatan jatuh syirik, dimurkai Allah SWT - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Kuala Lumpur: Amalan menggunakan sihir untuk menutup periuk nasi peniaga dan melariskan jualan sendiri adalah perbuatan khurafat yang boleh memakan diri sendiri.