Sihir kedai tak nampak - Firul Asmaini, Mohd Pilus; Sudirman, Mohd Tahir; Lydia, Saiful; Suhaila, Khairie (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Kuala Lumpur: "Sebelum memulakan perniagaan setiap pagi, saya kerap menemui duit syiling bertaburan di sekeliling gerai dan ada ketika sehingga 15 keping duit syiling ditemui," kata peniaga makanan Sham Bodin, 53, yang menjadi mangsa perbuatan sihir.