Cabaran IPT lahirkan insan berilmu, bersahsiah tinggi - Abdul Nasir, Abd Ghafar (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Sedar atau tidak, 2023 menutup tirai dengan 1,001 kisah dan rencah. Institusi menara gading juga tidak terkecuali daripada warna-warni kisah, indah atau payah mahu pun polemik masih belum ada jalan tuntas penyelesaian.