Tawar beg kertas caj minimum hentikan guna plastik - Mohamad Reeduan, Mustapha (New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
PENGGUNAAN barangan plastik menjadi bahagian penting dalam kehidupan manusia daripada pembungkusan makanan hingga keperluan domestik.