UMPSA CIPTA, CINTA dan CITRA ke arah keunggulan peribadi - Yusnita, Muhamad Noor (UMPSA, 2024)
Sebagai seorang pensyarah di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) sejak tahun 2019, adalah menjadi saat indah apabila tercipta sejarah memasuki sebuah universiti Gemilang dan Terunggul untuk berbakti kepada anak bangsa dan negara. UMPSA adalah tempat kerja pertamaku sebagai seorang pensyarah dan banyak pengalaman dan pengetahuan dapat dipelajari dan ditimba untuk kebaikan diri, keluarga, masyarakat dan negara.