Penerapan ESG dalam pembangunan kampus lestari - Yuserrie, Zainuddin (Kosmo, 2024)
UNIVERSITI sebagai peneraju ilmu memainkan peranan penting bagi menerapkan pendidikan pembangunan lestari dalam kalangan warga universiti dan masyarakat selari Matlamat Pembangunan Lestari atau Sustainable Development Goals (SDG) yang ingin dicapai menjelang 2030.