Pendamaian Kemanusiaan Bukti Kasih Sayang Sesama Manusia - Norizan, Yusof (Bernama, 2023)
Dunia sedang berada dalam fasa konflik dan sengketa yang sangat dominan. Daripada sehari ke sehari ada sahaja isu baru yang timbul. Teknik penyelesaian konflik yang dijalankan ada kalanya memberi kesan kepada orang ramai. Sebagai contoh situasi perang yang tiada berkesudahan antara Israel dan Palestin yang kini hangat disebarkan. Hari sehari kita didedahkan dengan berita sedih yang menyayat hati.