UMPSA Gemilang: Merentas Masa dengan Semangat Cipta, Cinta, dan Citra - Gunavaathy, Saravanan (UMPSA, 2023)
Melangkah ke ambang keunggulan pendidikan, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menyinarkan kegemilangannya di setiap pelusuk mata dunia. Dengan komitmen yang kukuh untuk membina kejayaan, UMPSA telah merangka program-programnya sebagai landasan pelancar bagi kecemerlangan pelajar dalam bidang yang mereka pilih.