UMPSA laksana Audit Validasi Program Kawal Selianya di Muscat College - Nor Ilma, Mustafa Kamal (UMPSA, 2023)
OMAN, 19 Disember 2023 - Delegasi Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengadakan audit validasi Program Kawal Selia UMPSA yang dikendalikan oleh pihak Muscat College, Oman.