UMPSA umum pemenang Pertandingan Penulisan Sempena Ulang Tahun Ke-21 - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 18 Disember 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengumumkan tiga pemenang utama dan dua hadiah sagu hati bagi Pertandingan Penulisan Rencana/Ilmiah/ Komentar 2023 sempena 21 Tahun UMPSA anjuran Pusat Komunikasi Korporat (PKK) baru-baru ini.