120 anak staf UMPSA sertai Program Meneroka Matematik - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 21 Disember 2023 - Seramai 160 peserta yang terdiri daripada anak-anak staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyertai Program Meneroka Matematik yang diadakan di kedua-dua kampus selama empat sesi bermula Isnin lalu.