UMPSA melakar citra universiti gemilang - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2023)
Tanggal 30 Julai 2023, penjenamaan Universiti Malaysia Pahang kepada Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melakar sejarah baharu sebagai sebuah universiti yang cemerlang setelah melepasi tempoh dua dekad. Kejayaan ini merupakan sebuah citra yang terhasil berasaskan usaha yang berterusan demi menggapai sebuah kejayaan.