Terpahat Dalam Kenangan UMPSA Menangani COVID-19 2020-2021 Satu Tinjauan Ringkas - Hasnah, Hussiin (UMPSA, 2023)
Pada hari ini, negara boleh dikatakan telah mampu menarik nafas lega kerana wabak COVID-19 sudah agak reda walaupun secara amnya ia masih wujud. Tetapi disebabkan rakyat Malaysia telah mengambil langkah perlu seperti mengambil suntikan vaksin dan penjagaan kesihatan, maka kita dapat menjalankan aktiviti seharian seperti biasa.