51 mahasiswa UMPSA bakal bersaing dalam Pilihan Raya Kampus Sesi 2023_2024 - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 15 Disember 2023 – Proses penamaan calon Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Sesi 2023/2024 berjalan lancar dan menyaksikan seramai 51 calon mahasiswa bakal bersaing bagi merebut 27 buah kerusi yang dipertandingkan iaitu lapan kerusi bagi calon umum dan 19 kerusi fakulti dalam Pilihan Raya Kampus Sesi 2023/2024 kali ini.