Yunalis Amani named as recipient of the Professor Dato Dr. Mashitah Mohd. Yusof Award - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 22 October 2023 – ‘Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu’, such was what was experienced by Dungun-born Yunalis Amani Abd Rashid, 24 when she was selected to receive the Professor Dato’ Dr. Mashitah Mohd Yusof Award.