Parlimen Mahasiswa UMPSA bahas 4 teras usul - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 3 Disember 2023 - Parlimen Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya dilaksanakan buat kali ketiga selama dua hari yang diadakan di Dewan Senat UMPSA, Pekan.