Yayasan UMP buka peluang pembelajaran luar bilik darjah untuk murid pintarians - MUHAMMAD ZUFLI, ZUHARI (UMPSA, 2023)
PEKAN, 27 November 2023 - Seramai 120 orang murid dari sepuluh buah sekolah di daerah Pekan bersama dengan sepuluh orang guru pengiring dan 30 orang fasilitator, telah menyertai program lawatan sambil belajar ke Kuala Lumpur melalui perjumpaan kelapan Projek Pintar.