UMPSA dilantik sebagai Sekretariat MPEN Pahang - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 6 Disember 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dilantik sebagai Sekretariat Majlis Penasihat Ekonomi Negeri Pahang (MPEN).