UMPSA dan Tianjin University tawar program Ijazah Dual - Yong, Ying Mei (UMPSA, 2023)
TIANJIN CHINA, 5 Disember 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengadakan lawatan kerja rasmi ke Tianjin University (TJU) bagi membuat persediaan program Ijazah Dual (Dual Degree) antara UMPSA dengan TJU.